Livreddende samarbejde med Røde kors

Med livreddende førstehjælp kan vi alle yde en afgørende indsats for et andet menneske – hvis vi blot ved hvordan. Derfor har GF Fonden og Røde Kors indgået et samarbejde om forskellige førstehjælpsaktiviteter

Over 5.000 danskere rammes hvert år af hjertestop 

5.000 mennesker i Danmark får hvert år hjertestop uden for hospitalet. I langt de fleste tilfælde betyder det, at de pårørende må sige farvel for altid til en forælder, ægtefælle, søskende, kæreste eller en god ven. 


Men sådan behøver det ikke at være. 

GF Fonden og Røde Kors i samarbejde om at uddanne flere førstehjælpere

Med livreddende førstehjælp kan vi alle yde en afgørende indsats for et andet menneske– hvis vi blot ved hvordan. Derfor har GF Fonden og Røde Kors indgået et samarbejde om forskellige førstehjælpsaktiviteter, så vi kan bidrage til at uddanne flere førstehjælpere og dermed nå endnu længere ud og gøre en forskel lokalt for den enkelte. 

Vi har allerede bidraget til det interaktive undervisningsmateriale www.modtilathandle.dk, som fx kan bruges i undervisningen i skoler og på ungdomsuddannelser. I løbet af efteråret 2022 vil vi desuden tilbyde førstehjælpskurser via vores lokale GF-klubber og i foråret 2023 vil vi sammen med Røde Kors uddele Skolernes førstehjælpspris.

Læs mere om samarbejdet mellem GF Fonden og Røde Kors her

 

Førstehjælpskursus i samarbejde med Røde Kors 

Sammen med Røde Kors og GF Forsikrings lokale kontorer afholder vi en lang række førstehjælpskurser fordelt ud over hele landet.

Kurserne er gratis og er for alle, der lyst til at lære, hvordan man bruger en hjertestarter, hvordan man udfører hjertelungeredning og meget mere.

Vores mål er at udbrede kendskabet til førstehjælp så bredt som muligt i den danske befolkning og give danskerne mod til at handle.