Nye bilister

GF Fonden har udviklet to gratis undervisningsmaterialer til brug i køreuddannelsen. De handler om trafiksikkerhed og har fokus på høj hastighed og vejvrede. Materialerne kan bruges som led i undervisningen og de består af film og tilhørende spørgsmål, der bruges til dialog og debat med eleverne.  

 

Undervisningsmateriale om vejvrede

Materialet om vejvrede indeholder en film, der viser en ny bilist i tre forskellige situationer. Start med at se filmen og brug derefter dialogspørgsmålene i undervisningsmaterialet til at få en god snak om vejvrede og hvad man selv kan gøre for at undgå det.

 

Se undervisningsmateriale


Undervisningsmateriale om hastighed

Materialet om høj hastighed indeholder en film samt quiz og undervisningsmateriale med dialogspørgsmål. Start med at vise filmen og brug efterfølgende quiz og dialogspørgsmål som udgangspunkt for en debat med eleverne. Du kan vælge at downloade quizzen som pdf eller bruge den online.

 

 

Se undervisningsmateriale

 

Er du en god og sikker bilist? Se, hvor mange quizspørgsmål, du kan svare rigtigt på.

Tag quizzen online

Download quizzen (pdf)

 

Gode råd til dig, som er forælder til en ny bilist

I folderen finder du gode tips til, hvordan du hjælper nye bilister med at få rutine og køre sikkert. Du får også svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål vedr. nye bilister og forsikring.

Læs folder