Trafiksikker i bil - Køreskolen

Rundkørsel

Er du i tvivl om, hvordan du skal placere dig i en rundkørsel og hvornår du skal blinke, når du skal ud?

Det gule lys

Hvad betyder gult - stop eller træd på speederen? Se filmen og få svar på, hvornår du skal stoppe og hvornår du skal køre.

Til- og frakørsel

Har du styr på reglerne vedrørende til- og frakørsel på motorvejen? Og ved du, hvornår du skal være oppe i fart og hvornår du skal sænke farten, når du skal ud igen? Se filmen og få gode råd.

 

Vognbaneskift

Hvornår skal du blinke og gælder der særlige regler, når du kører på motorvejen? 


Uopmærksomhed

En tredjedel af alle ulykker kan relateres til uopmærksomhed. Se filmen og få gode råd til, hvordan du undgår dårlige vaner og uopmærksomhed i trafikken.

Hold afstand

Mange uheld, bl.a. harmonikasammenstød, kunne undgås, hvis bilister bliver bedre til at holde den korrekte afstand. Men kender du tommelfingerreglen for at holde tilpas afstand? Og hvordan er det nu med bremselængde og reaktionstid? Se filmen og få svaret.

Sammenfletning ved vejarbejde

I mange byer er der vejarbejde og det kan være til stor gene for mange trafikanter. Men hvis du kender reglerne for sammenfletning ved vejarbejde, kan du være med til at få trafikken til at få trafikken til at fungere bedre.

Kørsel med trailer 

Få gode rå til kørsel med trailer - hvad må du og hvad må du ikke.

Repetitionssignal

Er du også stødt på et 'kryds' på lyssignalet? Og ved du, hvad det betyder? Hvis du er i tvivl, så se filmen og få svaret.

Overhaling indenom

Hvad siger færdselsloven om overhaling indenom? Se filmen og få svaret på, i hvilken ene situation, at det er lovligt.