GF Fondens eventkalender
Sikker på elcykel - Skærbæk
Skærbæk
31
Maj
2021
Region: Syddanmark
Type: Elcykel-kurser
Pris: 30

Går du og overvejer at købe en elcykel, men er usikker på om det er noget for dig? Eller vil du gerne have gode råd om, hvordan  du får mest ud af den elcykel, du allerede har?

Så mød op på Aktivitetshuset i Skærbæk, mandag d. 31. maj kl. 14.00 - 16.00. Her fortæller HF Christiansen og GF Fonden om, hvad du skal være særlig opmærksom på, når du køber en elcykel - og ikke mindst din sikkerhed, når du bruger den.

Ved arrangementet får du mulighed for at prøve flere forskellige elcykler, bl.a. elcyklen fra Winther, der er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen - så kan du bedre afgøre, om en elcykel er noget for dig.

 

Vi passer på hinanden
Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til covid-19. Dette indebærer bl.a. krav til afstand, brug af håndsprit samt afspritning af cykelhjelme. Hvis muligt, så medbring din egen cykelhjelm til arrangementet.

Vigtigt: Det er et krav for deltagelse, at der fremvises gyldigt coronapas.

 

Arrangementet koster 30 kr. og alle kan deltage. Der serveres kaffe.

 

Tid: Mandag d. 31. maj kl. 14.00 - 16.00.

Sted: Aktivitetshuset SEA, Søndervang 1, 6780 Skærbæk. 

Tilmelding: på mail til bodil@gubi.net eller på tlf. 24 60 39 89 senest d. 27. maj.

 

Arrangementet er lavet i samarbejde med Ældre Sagen i Løgumkloster, Bredebro og Skærbæk, Aktive Timer, Skærbæk Seniorer, HF Christiansen, GF Forsikring og GF Fonden.